Метод Марго

 "Я можу гарантувати будь-якій людині, без яких би то не було застережень, що якщо вона знаходиться в стадії випадіння волосся, то вона може покласти край цьому процесу і повернути його назад з того моменту, як почне слідувати рекомендаціям, які описує метод Марго"

Так стверджує американський фахівець - перукар-трихолог, автор сенсаційної методики відновлення росту волосся - Марго. Сенсаційної у всьому - по простоті, результативності і по особистостям тих, хто був у числі клієнтів цього фахівця, - зірки американського кіно, телебачення та спорту, такі, як канадський хокеїст Філ Еспозіто, ведучий телешоу Філ Донахью та інші.


Метод Марго, дозволяє за 4 місяці його застосування, щоденно по 5-10 хв, дати початок росту нового волосся, при неповному облисінні. При цьому не потрібно ніяких ліків і спостережень лікаря. Не виключається, що при більш тривалому застосуванні методу, ріст волосся можливий навіть на голому черепі.


Якщо Ви шукаєте книжку "Метод Марго", то Ви належите до тих людей, які в тій чи іншій мірі страждають від випадіння волосся або облисіння.

Більше того, схоже на те, що Ви вже обпеклися на брехливих обіцянках, які кимось розповсюджувались та через нестачу знань, втратили всяку надію, навіть зберегти своє волосся, не те що відновити його. Цілком можливо також, що Ви - мама, дружина, сестра, дочка або просто подруга лисіючого чоловіка.

В автора методу Марго, є відповіді на хвилюючі Вас питання. Відповіді, які Ви шукали, але вже зневірилися знайти:

"Ви можете зупинити процес облисіння, повернути його назад і виростити нове волосся САМОСТІЙНО!"

Дорога Марго!
Останні вісім місяців, я щодня займався Вашим методом відновлення волосся. Результати були неймовірні - нове волосся почало рости в тих місцях, де не було жодної волосини, ось вже протягом декількох років.
Як, виявляється, легко забуваються засновані на абсолютно здорових думках і міркуваннях методи і принципи, що вивчалися нами в медичному вузі! Дякую Вам за те, що Ви нагадали мені про них.

Щиро Ваш,
Лоренс Х. Міллер, доктор медичних наук

Знайте, що чоловічі гормони не ведуть до облисіння чоловіків. Також, як не існує "гену облисіння", який визначає, що чоловік облисіє в певному віці, каже автор Метод Марго. І мої 13-річні клінічні дослідження це повністю підтверджують.

Є деякі важливі питання, на які теорія чоловічого облисіння не в змозі відповісти. Чому деякі члени сімей, де є лисі, не лисіють, а інші, в сім'ях, де немає лисих, лисіють? Чому і як процес старіння сприяє посиленню процесу випадіння волосся?

Марго також зауважує, що є дивним той факт, що одні й ті ж гормони, що викликають ріст волосся по всьому тілі, раптом, з настанням статевої зрілості, повинні  змінитися, щоб викликати вже випадіння волосся і більше того випадіння виключно на  скронях, на тім'ячку і на верхівці голови?

Теорія моделі чоловічого облисіння намагається довести, що облисіння чоловіків зумовлено долею вже з моменту народження людини, а також тим простим фактом, що ця людина - чоловік.

Якщо це так, то яким чином моїм клієнтам, метод Марго допомагає відновити ріст волосся незалежно від того були чи не були їхні батьки, дідусі або дядьки лисими?

Досвід Марго свідчить, що факт випадіння волосся у родичів або предків даного чоловіка немає жодного значення. Більше того, оскільки вона не змінювала співвідношення гормонів своїх клієнтів, то існує ще щось інше, що впливає на відновлення росту волосся і за логікою, є причиною їх випадіння.

Науково доведено, що немає таких шампунів або емульсій, застосовуючи які для волосся, варто розраховувати, що їх інгредієнти проникнуть у шкіру, потраплять у фолікул і будуть поглинені сосочками волосся.

Це ж саме можна сказати про креми-відновлювачі волосся, біотинові мазі і желе-відновлювачі волосся .

Марго впевнена, що роль шкіри, як раз таки, і полягає в тому, що вона служить захисним бар'єром на шляху проникнення в шкіру потенційно шкідливих речовин, і виконує свою функцію вона досить добре. Шкіра поглинає трохи ланоліну або жиру у верхні шари шкіри - ось і все.

Знайте, що якщо б це було інакше, ми б ходили з губками на голові замість скальпа.

Більшість фахівців з трансплантації стверджують у своїх книгах і промовах, що від пересадженого волосся, можна чекати "відмінного росту протягом усього життя", тому що "ці фолікули" (!) генетично запрограмовані виробляти волосся завжди (на відміну від фолікул в зоні, куди пересаджують волосся).

Знайте, що пересаджені сосочки з покритих волоссям країв Вашої голови, запевняє Марго, не "запрограмовані генетично" жити завжди.

До Марго, часто приходять чоловіки, голова яких вкрита шрамами від невдалої трансплантації, а самі вони переповнені похмурими думками нездійснених надій.

Якщо Ви хочете уникнути психологічного потрясіння і додаткових фінансових витрат, забудьте про трансплантацію

Почніть застосовувати метод Марго для відновлення волосся вже сьогодні, а місяців через чотири, підійдіть до дзеркала, і Ви побачите нове волосся і подібно багатьом моїм клієнтам, Ви застрибаєте від радості.

Як всього за 4 місяці, відновити ріст волосся, не витративши на це ні копійки?

Все, про що я вас прошу, каже Марго - це прислухатися до тих ідей, які я хочу висловити і віддати мені 6-12 годин з чотирьох місяців вашого життя, тобто приділяти моєму методу по 2-4 хвилин щодня.

Якщо Ви, щодня, протягом декількох хвилин будете правильним чином застосовувати метод Марго, то можу вас запевнити, що він надасть вам докази своєї ефективності, що ці кілька хвилин, стануть для вас повсякденною процедурою на все життя.

Цей метод продемонструє вам, що, незважаючи на затвердження так званих фахівців, Ви самі, власними силами, можете зберегти й відновити своє волосся - без якихось там фокусів і абсолютно безкоштовно.

Гарантії

Я можу ГАРАНТУВАТИ будь-якій людині без яких би то не було застережень, що якщо вона знаходиться в стадії облисіння або випадіння волосся, з того моменту, як почала слідувати моєю методикою, то вона може покласти край цьому процесу і повернути його назад.

Одна з унікальних переваг методу Марго в тому, що він не вимагає ніяких витрат.

Крім безцінної за своїм змістом інформації, що міститься в цій книзі, Вам нічого не доведеться купувати для лікування випадіння волосся і відновлення їх росту.

Як отримати повну версію книги + бонуси

Просто перейдіть на цю сторінку Метод МАРГО і Ви миттєво отримаєте книгу з подарунками.

БОНУСИ!

Бонус 1 "Покращення росту волосся" - рекомендується поєднувати з методом Марго для більш ефективного впливу на ріст волосся (у форматі "Word")

Бонус 2 "Народні засоби від випадіння волосся" (у форматі "Word")

Бонус 3 "Народні рецепти краси" - рецепти масок, догляд за волоссям, нігтями, шкірою рук, обличчя та ін. 10 рецептів від випадіння волосся (у форматі "Word")